Τα Davidoff αποτελούν την απόλυτη έκφραση της πλούσιας κληρονομιάς και ιστορίας, συνώνυμο ποιότητας, πολυτέλειας και δημιουργίας πούρων με μοναδικά αριστοτεχνικό τρόπο.

Αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο και πολυτελές πούρο για μια ειδική περίσταση ή θέλουν να βιώσουν στιγμές απόλυτης καπνιστικής απόλαυσης.

Καπνά ωρίμανσης τουλάχιστον 6 ετών, 70 διαδικασίες, 300 χειρωνακτικές εργασίες και αμέτρητοι εκτεταμένοι έλεγχοι απαιτούνται για τη δημιουργία ενός πούρου Davidoff, από το σπόρο μέχρι το τελικό προϊόν.

Διασφαλίζεται έτσι ότι όλα τα πούρα μιας κασετίνας Davidoff είναι πάντοτε αψεγάδιαστα, με απόλυτη ομοιομορφία μεταξύ τους, χωρίς την παραμικρή απόκλιση στην απόχρωση και καλύπτουν τα πιο απαιτητικά γούστα για κάθε γνώστη και λάτρη της ποιότητας Davidoff.

O Zino Davidoff αντιμετώπιζε κάθε πελάτη ως VIP. Άκουγε τις επιθυμίες ή τα παράπονά τους, έκανε πλούσιο διάλογο μαζί τους και αφουγκραζόταν τις ανάγκες τους. Γνώριζε καλά ότι ο ικανοποιημένος πελάτης σημαίνει πιστός πελάτης. «Η δική μου πολυτέλεια είναι να συναντώ ανθρώπους ταλαντούχους, ευγενείς, με κομψότητα και καλλιέργεια».

Τα πούρα Davidoff συνεχίζουν να φτιάχνονται με το ίδιο πάθος, την αγάπη και την τέχνη ώστε να διατηρούνται ζωντανές και αναλλοίωτες στο χρόνο όλες οι αξίες που πρεσβεύει ο Zino ο οποίος αποτέλεσε και εμπνευστή τόσο για τους συνεχιστές του όσο και για τους ανταγωνιστές του.