Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία UNIFLAME A.E ιδρύθηκε το 1994 και ξεκίνησε σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της SWEDISH MATCH και του αναπτήρα CRICKET.

To 2000 επεκτάθηκε στην αγορά των πούρων και των καπνών πίπας εδραιώνοντας αποκλειστικές εμπορικές συνεργασίες με τις πιο γνωστές πολυεθνικές εταιρείες του χώρου όπως οι Scandinavian Tobacco Group, Arnold Andre, J. Cortes.

To 2004 η εταιρεία ενισχύεται ακόμα περισσότερο με την είσοδο της στην αγορά των ειδών καπνιστού (χαρτάκια και φίλτρα για στριφτό) με αποκλειστικές συνεργασίες με την Republic Technologies (OCB) και την Scandinavian Tobacco Group (SWAN filters)

Το 2014 εισέρχεται δυναμικά και στην αγορά των χειροποίητων πούρων με τα Davidoff Cigars και τα La Aurora εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το χαρτοφυλάκιο της.

Το 2017 καινοτομεί με μοναδικά ζαχαρώδη προϊόντα κορυφαίων εταιρειών του χώρου και συγκεκριμένα με τις σοκολάτες CANDEREL με Stevia και τις καραμέλες του γνωστού Γερμανικού οίκου RAGOLDS (Velamints, Queen’s Delight).

Σήμερα, η δυναμική παρουσία της Uniflame A.E. μετράει ήδη 25 επιτυχημένα χρόνια στην Ελληνική αγορά και με την πολυετή εμπειρία της, αποτελεί βασικό σύμμαχο στην αγορά πούρων, ειδών καπνιστού και ζαχαρωδών.

Με τις αποκλειστικές αντιπροσωπείες πολυεθνικών εταιρειών διαχειρίζεται κορυφαία εμπορικά σήματα, προσφέροντας ένα οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και διανομής.
Αποτελεί τη μόνη εταιρεία στο χώρο που διαθέτει μια από τις πιο εξιδεικευμένες και μεθοδικές ομάδες πωλήσεων υποστηρίζοντας τα προϊόντα με την πολύτιμη συμβολή και τον επαγγελματισμό των συνεργατών της.

Όραμα μας είναι η συνεχής εξέλιξη με στόχο την ανάπτυξη μέσα από την προσφορά μοναδικών προτάσεων, την υψηλή ποιότητα προϊόντων και  τη διατήρηση των μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας.

 

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ (BUSINESS AWARDS)

H Uniflame Α.Ε. έχει διακριθεί με βραβεία αριστείας υπό την αιγίδα της Hellastat Α.Ε., ένας θεσμός με μεγάλη εμπειρία στην ελληνική αγορά και ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές επιχειρηματικών πληροφοριών στην Ελλάδα.

Το 2012 συμπεριλήφθηκε στη λίστα της Hellastat με τις 20 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που κατάφεραν να πετύχουν σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

To 2015 βραβεύτηκε ως ένα από τα «διαμάντια» της Ελληνικής οικονομίας στο θεσμό Diamonds of the Greek Economy”, όπου οι προβολείς στρέφονται στις δυναμικότερες ελληνικές εταιρείες από όλο το επιχειρηματικό φάσμα στους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Η UNIFLAME A.E συμμετέχει ενεργά και στη προσπάθεια για ένα καλύτερο και πιο πράσινο περιβάλλον.
Η συνολική χρηματική συνεισφορά της UNIFLAME A.E μέχρι σήμερα στην Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) ισοδυναμεί με την αγορά 654 μπλε κάδων ανακύκλωσης ή 1 οχήματος συλλογής ανακυκλώσιμων συσκευασιών.

Και συνεχίζουμε!!!

p