Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η UNIFLAME Α.Ε. ιδρύθηκε το 1994 ξεκινώντας ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SWEDISH MATCH διανέμοντας τους αναπτήρες και τα σπίρτα CRICKET.

Το 2000 επεκτάθηκε στην αγορά των Πούρων και των Καπνών Πίπας εδραιώνοντας αποκλειστικές εμπορικές συνεργασίες με τις πιο γνωστές πολυεθνικές εταιρείες του χώρου, όπως οι Scandinavian Tobacco Group & Arnold Andre.

H εταιρεία ενισχύεται ακόμα περισσότερο το διάστημα 2004-2009 με την είσοδο της στην αγορά των ειδών καπνιστού (χαρτάκια και φίλτρα για στριφτό) με αποκλειστικές συνεργασίες των εμπορικών σημάτων OCB και SWAN.

Το 2014 εισέρχεται δυναμικά και στην αγορά των χειροποίητων πούρων με τις αποκλειστικές συνεργασίες της Davidoff και της La Aurora εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το χαρτοφυλάκιο της.

Το 2019 η εταιρεία αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή των γλυκαντικών CANDEREL® στην ελληνική αγορά, ενισχύοντας έτσι τη δυναμική της παρουσία στο χώρο των Supermarket.

Το 2020 η UNIFLAME Α.Ε. επεκτείνει στρατηγικά το χαρτοφυλάκιο της με την προσθήκη γλυκών και αλμυρών snacks, στοχεύοντας τόσο στην αγορά της μικρής λιανικής όσο και στα Supermarket.

Σήμερα, η δυναμική παρουσία της UNIFLAME A.E. μετράει ήδη περισσότερα από 25 επιτυχημένα χρόνια στην ελληνική αγορά και με την πολυετή εμπειρία της, αποτελεί στρατηγικό σύμμαχο στην αγορά πούρων, ειδών καπνιστού, προϊόντων υγιεινής διατροφής και snacks.

Με τις αποκλειστικές αντιπροσωπείες πολυεθνικών εταιρειών διαχειρίζεται κορυφαία εμπορικά σήματα, προσφέροντας μεγάλη γκάμα προϊόντων και ικανοποιώντας τις ανάγκες των καταναλωτών.
Η UNIFLAME A.E. διαθέτει ένα από τα πιο οργανωμένα τμήματα πωλήσεων και marketing υποστηρίζοντας με μεθοδικότητα και συνέπεια τα προϊόντα της, βασιζόμενη στην πολύτιμη συμβολή και τον επαγγελματισμό των συνεργατών της.

Όραμά μας είναι η συνεχής εξέλιξη με στόχο την ανάπτυξη, προσφέροντας μοναδικές προτάσεις προϊόντων, υψηλή ποιότητα και διατηρώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας και το καταναλωτικό κοινό.

 

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ (BUSINESS AWARDS)

Η UNIFLAME Α.Ε. έχει διακριθεί με βραβεία αριστείας υπό την αιγίδα της Hellastat Α.Ε., ενός θεσμού με μεγάλη εμπειρία στην ελληνική αγορά που αποτελεί και έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές επιχειρηματικών πληροφοριών στην Ελλάδα.

Το 2012 συμπεριλήφθηκε στη λίστα της Hellastat με τις 20 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που κατάφεραν να πετύχουν σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

To 2015 βραβεύτηκε ως ένα από τα «διαμάντια» της Ελληνικής οικονομίας στο θεσμό Diamonds of the Greek Economy”, όπου οι προβολείς στρέφονται στις δυναμικότερες ελληνικές εταιρείες από όλο το επιχειρηματικό φάσμα στους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού.

Πιστοποίηση ISO 22000:2005

Το ISO 22000 είναι διεθνές πρότυπο πιστοποίησης που καθορίζει τις απαιτήσεις ενός συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων. Εκδόθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO) και ενσωματώνει τις:

  • απαιτήσεις του HACCP
  • απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας
  • γενικές αρχές των συστημάτων διαχείρισης

δημιουργώντας έτσι ένα ολοκληρωμένο, παγκοσμίως αναγνωρισμένο, πρότυπο ασφάλειας τροφίμων.

H εταιρία UNIFLAME A.E. πιστοποιήθηκε σύμφωνα με τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα ISO 22000:2005 για την Ασφαλή Επεξεργασία και Διάθεση Τροφίμων και Ποτών στις εγκαταστάσεις της, από την LETRINA S.A.

Η εφαρμογή αυτών των προτύπων με Διεθνές Πιστοποιητικό και μάλιστα από αναγνωρισμένο οργανισμό πιστοποίησης, αποτελούν ένα ακόμα παράγοντα υπευθυνότητας και αξιοπιστίας της UNIFLAME A.E.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Η UNIFLAME A.E συμμετέχει ενεργά και στην προσπάθεια για ένα καλύτερο και πιο πράσινο περιβάλλον.
Η συνολική χρηματική συνεισφορά της UNIFLAME A.E μέχρι σήμερα στην Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) ισοδυναμεί με την αγορά 1.183 μπλε κάδων ανακύκλωσης ή 2 οχημάτων συλλογής ανακυκλώσιμων συσκευασιών.

Και συνεχίζουμε!!!

p